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[제주특급호텔] 특급호텔 일식당 총괄 쉐프
포지션 및 자격요건 |
특급호텔 일식당 총괄쉐프 |
[직무명] 특급호텔 일식당 총괄 쉐프 [담당업무] 일식 총괄 쉐프 ? 일식 (스시, 테판야키, 이자카야) 요리 Our kitchen is three sections, sushi (average 150 usd check food), teppanyaki (average 150 usd check food) and Isakaya section with average check food / beverage 50 usd [자격요건] 20년 이상 ? Minimum 20 years experience for an upscale Japanese Izakaya style free standing upmarket restaurant or Five Star Hotel restaurant ? Cuisine specialist in Japanese cuisine with focus on Japanese authentic high end yakitori / kusiage style cuisine ? Able to effectively work within a large brigade proactively with teamwork, clear communication ? Familiar with a large, quality focused a la carte restaurant (155 seats) ? Personable and willing to engage and service guests in an open kitchen environment ? Japan experience / Integrated Resort experience advantageous ? Knowledge of food safety / Basic Computer Skills ? Korean / English and Korean language advantageous but not required 특급호텔 외에도 한남, 청담, 강남 등지 오마카세 경력자, 하이엔드 레스토랑 경력자 [근무여건] 근무지 : 제주 계약형태 : 1년 계약직 (1년 단위 연장, 2년 후 정규직 전환) 연봉 : 개별 협상 (현재 연봉 기준 내부 동일 직급과 비교하여 산정) 기숙사 없음 (개별 연봉 협상 시 숙소 지원 고려하여 협상 진행) [채용절차] 서류검토 -> 1 차 인터뷰 -> 채용 [지원서양식] HG이력서 양식, 자유양식 |
전형절차 ㆍ서류전형 > 1차면접 > 2차면접 > 임원면접 > 최종합격 ㆍ면접일정은 추후 통보됩니다. |
유의사항 ㆍ허위사실이 발견될 경우 채용이 취소될 수 있습니다. |